Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
L. Kolek: Farnost a nová hnutí v církvi (z konference "Farnost - místo pro každého?")
5.díl série Farnost - místo pro každého? zobraz všechny díly série ¦ « předcházející 4.díl série ¦ následující 6.díl série»
Délka: 40 min.
Produkce: Jan Vejmělek,
Natočeno:
Přidáno: 1.11.2006
Číslo titulu: 93 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 2.60 (Počet hodnotících: 5)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - L. Kolek: Farnost a nová hnutí v církvi Popis: "Farnost a nová hnutí v církvi" je příspěvek pronesený na konferenci "Farnost místo pro každého?", kterou ve dnech 21.-23.4.2005 pořádalo při příležitosti roku farnosti Biskupství brněnské, Pastorační středisko (kontakt http://pastorace.biskupstvi.cz, vede P. Mgr. Petr Nešpor). Záznam je v "pracovní kvalitě" - přesto může být zajímavým studijním materiálem k tématu farnosti.
Související tituly: žádné související tituly.
Klíčová slova: farnost, Pastorační středisko Brno, Ludvík Kolek, nová hnutí v Církvi,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=93 - díky!
L. Kolek: Farnost a nová hnutí v církvi (40 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
L. Kolek: Farnost a nová hnutí v církvi 43 MB 150 kb/s wmv
L. Kolek: Farnost a nová hnutí v církvi 99 MB 340 kb/s wmv
L. Kolek: Farnost a nová hnutí v církvi 434 MB 1500 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
Jméno: o. Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 12.4.2008
Napsal(a): A proč by nešla stáhnout? Nyní jsem to zkoušel a jde to. V části "Přehrávání + ukládání:" kliknete pravým tlačítkem myši na některý ze tří nabízených souborů (čim vyšší datový tok, tím lepší kvalita, ale tím také bude déle trvat stahování) a pak z menu které se objeví vyberete uloži Cíl jako... nebo Uloži jako... či nějak tak, dle prohlížeče. Nic jednoduššího... Kdyby byl ještě nějaký problém, tak dejte vědět. Srdečně zdraví P. Pavel Zahradníček
Jméno: Vloženo: 11.4.2008
Napsal(a): Nemám doma internet, proč nejde přednáška stáhnout. Pavel N



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.