Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
Vatikánský magazín 818 (7.6.2015) (Týdenní zpravodajství Vatikánského televizního centra)
818.díl série Octava dies zobraz všechny díly série ¦ « 0.díl série « ¦ « předcházející 817.díl série ¦ následující 819.díl série»
Délka: 27 min.
Produkce: TV NOE (www.tv-noe.cz),
Natočeno:
Přidáno: 7.6.2015
Číslo titulu: 1200 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.00 (Počet hodnotících: 1)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - Vatikánský magazín 818 (7.6.2015) Popis:

Jeruzalém Evropy: Vatikánský státní sekretář kardinál Parolin hovořil ještě před cestou Svatého otce do Sarajeva o jejím významu. Konala se dvacet let od skončení občanské války: „Přišel jako poutník a posel dialogu a míru, do země, kde se počet katolíků zmenšuje, ale mohou se stát příkladem pokojného soužití.“

 

Eucharistie nás osvobozuje od korupce: Při slavnosti Božího Těla hovořil Petrův nástupce o tom, že Tělo a Krev Krista nás osvobozuje od rozštěpenosti a pomáhá nám, abychom neztráceli křesťanskou důstojnost a podlehli modlám konzumu, vizáže a sebestředností.

 

Malí hrdinové, ptejte se Boha: Svatý otec se setkal s dvacítkou těžce postižených dětí, které doprovázeli jejich rodiče a dobrovolníci sdružení Unitalsi. „Nebojte se obracet na Boha s otázkou „proč?“, jeho pohled vám dá sílu pokračovat dál,“ povzbudil je papež.

 

S našimi bratry: Církev v Dominikánské republice poskytuje pomoc mnoha uprchlíkům z Haiti. „Přijímáme i kněze a seminaristy z Haiti, aby mohli pomáhat svým krajanům,“ říká biskup Pena Rodriguez.

 

Šířit a bránit křesťanství: Libanonský arcibiskup z Byblos, monsignor Farhat, hovoří o dramatické situaci křesťanů pronásledovaných Islámským státem v Iráku a Sýrii. „Trpí za to, že vydávají svědectví, ale zlo nezvítězí. Je však třeba zastavit zbrojení a ty, kdo dodávají finanční prostředky.“

 

Českou verzi pořadu Octava dies připravila Televize NOE - televize dobrých zpráv, vysílající přes satelit, v kabelových televizích i po internetu. Své podněty můžete zasílat na octava.dies@tvnoe.cz. Pořad vznikl díky darům diváků TV NOE. Děkujeme.  


Související tituly: žádné související tituly.
Klíčová slova: papež, Řím, František, Vatican magazine,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=1200 - díky!
Octava dies (27 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Octava dies 315 MB 1600 kb/s wmv
Octava dies 67 MB 340 kb/s wmv
Octava dies 28 MB 150 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
žádný komentář ještě nebyl vložen, můžete být první...



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.