Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
Vatikánský magazín 766 (4.5.2014) (Týdenní zpravodajství Vatikánského televizního centra)
766.díl série Octava dies zobraz všechny díly série ¦ « 0.díl série « ¦ « předcházející 765.díl série ¦ následující 767.díl série»
Délka: 29 min.
Produkce: TV NOE (www.tv-noe.cz),
Natočeno:
Přidáno: 4.5.2014
Číslo titulu: 1041 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.00 (Počet hodnotících: 1)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - Vatikánský magazín 766 (4.5.2014) Popis:

Sklonit se ke Kristovým ranám: Svatý otec František za přítomnosti emeritního papeže Benedikta XVI. kanonizoval své předchůdce – Jana XXIII. a Jana Pavla II. Jak poznamenal, „tito dva odvážní muži vydali svědectví o Božím milosrdenství“.

 

Svědkové svatosti: O dvou nových svatých papežích jsme hovořili s těmi, kteří je znali zcela zblízka, s jejich osobními sekretáři, kardinály Capovillou a Dziwiszem. O zázračném uzdravení na jejich přímluvu bude zase vyprávět paní Floribeth z Kostariky a sestry Adéla z Kongregace Dcer Boží lásky.

 

Mladí s radostí v srdci: Papež Bergoglio zaslal videoposelství mládeži z Buenos Aires. Říká v něm: „Bůh dokáže využít našich selhání, aby promluvil k našemu srdci… Kdo jsi ty? Jsi nadšenec, jako apoštolové předtím, než se vydali na pouť? Nebo jsi syn, našel jsi odvahu vrátit se domů a prožít milosrdné objetí?“

 

Ježíš přítomný a opravdový: V návaznosti na publikace Benedikta XVI. o Ježíši historickém a o Kristu víry vydalo Vatikánské tiskové nakladatelství souborné dílo několika odborníků. Biblista monsignor Penna nám řekl: „Chce nám ukázat aktuální přítomnost Ježíše ve světě.“

 

Slovo ve světě: Na Svatopetrském náměstí probíhá výstava více než 200 verzí Bible, jako například fragmenty svitků od Mrtvého moře, Bodmerův papyrus anebo Bible na mikrofilmu, která letěla do kosmu na lodi Apollo 14.

 

Českou verzi pořadu Vatican magazine připravila Televize NOE - televize dobrých zpráv, vysílající přes satelit, v kabelových televizích i po internetu. Své podněty můžete zasílat na octava.dies@tvnoe.cz. Pořad vznikl díky darům diváků TV NOE. Děkujeme 


Související tituly: žádné související tituly.
Klíčová slova: papež, Řím, František, Vatican magazine,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=1041 - díky!
Vatikánský magazín (29 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Vatikánský magazín 330 MB 1600 kb/s wmv
Vatikánský magazín 71 MB 340 kb/s wmv
Vatikánský magazín 30 MB 150 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
žádný komentář ještě nebyl vložen, můžete být první...



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.