Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
Audio Martin Ševčík: Zkušenost bývalého psychotronika (přednáška pronesená 6.11.2010 v Jeseníku)
Délka: 121 min.
Produkce: Martin Ševčík (www.psychotronika.net),
Natočeno:
Přidáno: 12.2.2012
Číslo titulu: 801 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.53 (Počet hodnotících: 61)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - Martin Ševčík: Zkušenost bývalého psychotronika Popis: Bývalý úspěšný psychotronik, proutkař a jasnovidec Martin Ševčík vypráví o své bývalé praxi, o svých úspěších v oblasti psychotroniky a jasnovidectví, ale také o tom, proč nakonec s těmito praktikami prakticky v poslední chvíli přestal (první část přednášky), proč je psychotronika nejen mimořádně nebezpečná, ale i vnitřně špatná (druhá část přednášky) + dotazy a diskuze (třetí část záznamu). Přednáška pronesená 6.11.2010 v městské knihovně v Jeseníku.
Související tituly: Martin Ševčík: Psychotronika,
Klíčová slova: přednáška, léčitelství, magie, spiritismus, psychotronika, jasnovidectví, Martin Ševčík, okultismus,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=801 - díky!
1. Podveden (o vlastním životě) (53 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
1. Podveden (o vlastním životě) 42 MB 112 kb/s mp3
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici
2. Psychotronika očima Bible (47 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
2. Psychotronika očima Bible 35 MB 112 kb/s mp3
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici
3. Dotazy a diskuze (24 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
3. Dotazy a diskuze 11 MB 112 kb/s mp3
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
Jméno: marie Vloženo: 19.5.2013
Napsal(a): Blanko, opravdu Vám nelze přát než "silný energetický obal", myslím, že jste vůbec nepochopila o co jde... přeji Vám, abyste to stihla ještě do své opravdové smrti, kdy se vaše energie promění"nevím na co..", ale věřtem,že obrácení i odpuštění Boha je i pro vás! otevřete oči! Hana Marie
Jméno: Verdi Vloženo: 15.2.2013
Napsal(a): Díky velmi za svědectví, má velikou váhu. Rád bych se zeptal pana Ševšíka, ale nevím jakou cestou, jaký má po tom všem, čím prošel a čeho se dotkl, pohled na homeopatii. I zde jde o otázky a odpovědi, i když trochu jinak.
Jméno: Richis Vloženo: 23.1.2013
Napsal(a): Paní Blanko, maličká chybička? My všichni lidé děláme často chyby jako trámy. Potřebujeme pomoc Boží jako maličké pokakané děti potřebují pomoc svých rodičů, hovoříte o nejvyšší energie jako o Bohu. Lze milovat energie, ne nelze, lze milovat jen laskavého, něžného , milujícího se, dávajícího se Boha, který nás nekonečně objímá a objímal dříve než byl svět. Všichni hřešíme a energie nám opravdu nepomůže, jen milosrdenství Boží. Volíte Lásku nebo energii. Já jsem pro Lásku, co Vy? Láska je vztah.
Jméno: Vloženo: 11.10.2012
Napsal(a): Blanko, zdá se mi, že to, co tu tvrdíte, je jen blábol. Na rozdíl od Martina tu, který přesně mapuje svou zkušenost a logicky nad tím, co prožil co detailně popisuje, uvažuje, vy jen máváte nějakými nejasnými termíny a děláte chytrou... Z toho co tu tvrdíte je snad nezpochybnitelné jen to, že "je třeba mít v srdci pokoru". Závěrem vám přeji, aby vám ještě nějakou dobu vydržel váš "dostatečně silný energetický obal" :-)
Jméno: Blanka Malá Vloženo: 11.10.2012
Napsal(a): Předesílám, že pracuji v oblasti psychotroniky od roku 1996 a mým učitelem byl lékař. Od té doby se této oblasti věnuji intenzivně každý den a je pravdou, že to člověka změní. Psychotronika je jako nebezpečná látka, o které když nevíte, jak se chová, je lepší ji nepokoušet. Energie je fyzikální veličina, je změřitelná, jenom pouhým okem ji nedokážete vidět. Nižší vibrace se dají vyfotit, což dokumentují fotografie aury celého těla, vyšší vibrace vidí člověk, který má otevřené kanály vnímání. Dnes už mají i na jemnější vibrace vysoce citlivé přístroje. Ve své podstatě to není to nic zázračného, je to schopnost jedné části mozku, kterou mnohý člověk prostě jenom nevyužívá. Intuici má rozvinutou každý, ale u většiny lidí se ozývá jenom občasně a to hlavně když jsme v klidu či v hladině alfa. Elektrické napětí ani proud člověk nevidí, ale dokáže zabít. Takových zvědavců jako je Martin jsem ve své praxi zažila hodně, ne každý byl na pokraji, kam se dostal až Martin. Čím to bylo? Bůh je čistá a nejvyšší energie, někdo jí nazývá kosmickou energií, jiní Aláhem či jinak, ale vždy jde pouze o jedinou energii. A tato energie má své zákonitosti návratu. Energie je nezničitelná, můžeme však změnit její kvalitu. Na vysvětlení bych musela zabrousit do kvantové fyziky, ale pro zjednodušení dokážeme energii vyrobit i pouhým myšlením, slovem to podtrhneme a činem zpečetíme. Pokud jdeme do něčeho vážného bez náležité pokory, tak tam nahoře nám dají najevo, že to tak nejde. Buť to uslyšíme nebo ne a pokud ne, tak ze shora pošlou další, avšak důraznější varování. Martin byl hluchý, zkoušel dál a dál, až ho ze shora zastavili a tak se dostatlna kolena. Ona stačí maličká chyba, kterou když udělám, tak se následovně jenom rozhlížím, odkud přijde odveta a věřte, že vždy přijde. Co je důležité vědět, že když chci zkoušet jak pracuje energie, musím vědět, co je v podzemí, co nad zemí. A dále i jak pracuje má schopnost vize a ať dělám jakoukoli takovou činnost, musím dodržovat přísná bezpečnostní opatření. Jedním z nich je mít dostatečně silný ochranný energetický obal, nesmím mít pocit, že vše zvládnu, ale v srdci musím mít pokoru a dalším důležitým bodem je úcta a nesmím mít strach. Martin začínal se zvědavostí a nebyl vybavený žádnou informací, o nebezpečí neměl ani potuchy. Já jsem zažila i útoky woodo a to, čím postupně procházel díky své neznalosti Martin, je horší, protože to nedokázal odhalit a pojmenovat. Vlastně nevěděl, co se s ním děje. Na naší zemi jsou místa energeticky silná a také energeticky slabá. Tam, kde je energie přebytek, tam se lidi chodí posilovat a kde je nedostatek, tam je potřeba dodržovat přísná bezpečnostní opatření, abych nezkolabovala. A Martin šel do dalšího a dalšího nebezpečí, je dobře, že se z toho nakonec dostal. Nahoře ho nechtěli, protože tu na zemi má ještě neodsloužíno.
Jméno: Vloženo: 13.3.2012
Napsal(a): Autentické - výborné, protože Martin je člověk, který praktikoval tyto věci a pochopil díky své zkušenosti, že je to špatné, až životu nebezpečné.
Jméno: Libor Vloženo: 15.2.2012
Napsal(a): Super. Zase trochu jiné detaily.
Jméno: maria Vloženo: 15.2.2012
Napsal(a): Výborné! Kéž by to slyšelo víc lidí. Díky
Jméno: Vloženo: 10.2.2012
Napsal(a): Téměř neuvěřitelné. Ale stojí to za to.
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 9.2.2012
Napsal(a): TV-MIS.cz nabízí i starší verzi této přenášky (viz související tituly). Srdečně zdraví P. Pavel Zahradníček OMI



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.