Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
Audio Martin Ševčík: Psychotronika (přednáška bývalého jasnovidce a proutkaře)
Délka: 120 min.
Produkce: sdružení Ageus - Třebíč, Martin Ševčík (www.psychotronika.net),
Natočeno:
Přidáno: 2.9.2010
Číslo titulu: 577 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.16 (Počet hodnotících: 102)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - Martin Ševčík: Psychotronika Popis: Psychotronika může být i nebezpečná - přednáška bývalého proutkaře a jasnovidce Martina Ševčíka z 12.2.1992 v Novém Městě na Moravě. Nahrávku poskytlo sdružení Ageus Třebíč.
Související tituly: Martin Ševčík: Zkušenost bývalého psychotronika,
Klíčová slova: přednáška, léčitelství, magie, spiritismus, psychotronika, jasnovidectví, Martin Ševčík, okultismus,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=577 - díky!
Psychotronika (120 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Psychotronika 110 MB 128 kb/s mp3
Psychotronika 55 MB 64 kb/s mp3
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
Jméno: Josef Vloženo: 26.7.2012
Napsal(a): nejsou to jen svedecvi techto dvou panu, ktere jsem ,jmenoval.P.Ferda popisuje, jak sve "lecitelske " schopnosti objevil.Dostal na stul dopis,od jedne nemocne zeny,ktera ho prosila o radu.Polozil nad dopis svoje ruce a popisuje,jak se s nim najednou zatocila zeme,on videl,jak sesel z cesty do bazin.Co se stane s clovekem, ktery sesel do bazin?Baziny ho polknou.Tedy u P.Ferdy nebylo zadne osviceni Duchem svatym nebo Jezisem,ale sejiti z cesty do bazin.Znam rodinu,hluboce verici,jejiz clenove jsou vsichni aktivne zapojeni v cirkvi, jejiz otec z nevedomosti, pred 30. lety,praktikoval pokusy P.Ferdy, ktere vysly v te dobe v samizdatu, a tato rodina a vsichni, opakuji vsichni jeji clenove maji tak vazne,neresitelne zdravotni a osobni problemy.Problemy, vznikle i nevedomym stykem s okultismem katolickeho kneze P. Ferdy.Varuji vsechny lidi, kteri koketuji s okultismem v jakekoliv forme.Druhy okultismu jsou dobre popsany na www.kodet.cz Koketovani s jakoukoliv formou okultismu,i kdyz dobre zamaskovanou tzv. vedeckymi pojmy jako parapsychologie,telepatie apod. prinasi lidem a do jejich rodin prehorke plody.
Jméno: Josef Vloženo: 26.7.2012
Napsal(a): K tomuto tematu,je velmi tragicke,ze se nase cirkev jeste nevyjadrila k pusobeni lecitele a kneze P.Ferdy ze Susice. Existuje svedectvi jeho zaka,Zdenka Uhlika,ktery prohlasuje, ze spojenim s P.Ferdou se dostal do pout okultismu a jen velka Bozi milost a jeho obraceni k zivemu Jezisi mu ukazala pravdu o P.Ferdovi.Prostrednictvim tohoto kneze proslo jeho "lecbou" mnoho tisic lidi, knezi i reholniku,kteri se timto zpusobem mohli dostat do pout okultismu a zlych sil,coz je velmi varujici.Viz svedectvi Martina Sevcika o psychotronice.
Jméno: Pítr Vloženo: 26.7.2012
Napsal(a): Z Bible je jednoznačně patrné, že člověk žádné nadpřirozené schopnosti nemá, ale mohou mu být propůjčeny ze dvou zdrojů. Za prvé přímo od Boha skrze moc Ducha svatého, za druhé ze strany padlých andělů (démonů). Hledat tyto schopnosti u strany druhé (démonské) Bůh považuje za ohavnost. Nic na tom nemění fakt, že i takový léčitel může mít léčitelské úspěchy. Deuteronomium 18:9-15 Až vstoupíš do země, kterou ti dává Hospodin, tvůj Bůh, neuč se jednat podle ohavností oněch pronárodů. Ať se u tebe nevyskytne nikdo, kdo by provedl svého syna nebo svou dceru ohněm, věštec obírající se věštbami, mrakopravec ani hadač ani čaroděj ani zaklínač ani ten, kdo se doptává duchů zemřelých, ani jasnovidec ani ten, kdo se dotazuje mrtvých. Každého, kdo činí tyto věci, má Hospodin v ohavnosti. Právě pro tyto ohavnosti Hospodin, tvůj Bůh, před tebou vyhání ony pronárody. Budeš se dokonale držet Hospodina, svého Boha. Tyto pronárody, které si podrobíš, poslouchají mrakopravce a věštce, ale tobě to Hospodin, tvůj Bůh, nedovolil. Hospodin, tvůj Bůh, ti povolá z tvého středu, z tvých bratří, proroka jako jsem já. Jeho budete poslouchat. Jan 7:40-42 Když někteří ze zástupu slyšeli ta slova, říkali: „To je skutečně ten Prorok!“ Druzí prohlašovali: „Je to Mesiáš!“ Jiní namítali: „Což přijde Mesiáš z Galileje? Neříká Písmo, že Mesiáš vzejde z potomstva Davidova a z Betléma, odkud byl David?“ Proroctví vztahující se k Ježíšovi a jejich naplnění naleznete zde: http://neuveritelnaodhaleni.cz/clanky/jezis-proste-dalsi-clovek.html
Jméno: Jack Vloženo: 4.7.2012
Napsal(a): Dobrý den, slyšel jsem vaší přednášku, říkal jste že Ježíš propůjčil léčitelské schopnosti svým učedníkům, prostřednictvím ducha svatého, ale přitom se bytosti které umožňují lidem užívat tyto nadpřirozené schopnosti bohu hnusí, z toho by vyplývalo že se bohu hnusí i duch svatý. Předem děkuji za vysvětlení.
Jméno: miroslava Vloženo: 15.5.2012
Napsal(a): Toto musí vědět každý věřící a vy,abyste mohl odpovědět přesně na dotazy když přednášíte,dám vám k tomu posléze i Boží slovo.Joga je soustava cviků,ale ne k formování postavy atd.ale je to k uctívání božstva Šivy a jeho pohlavního údu.Kdo z křesťanů to cvičí,klaní se tomuto démonu namísto aby se klaněl a tedy uctíval Ježíše Krista,našeho Pána.Jediné co satan chce je uctívat a poklonit se jemu.To chtěl taky po Ježíšovi a dobře víte,co mu náš Pán řekl.Budeš se klanět jedině Bohu a Jeho jediného uctívat.Před Ježíšem se musí sklonit každé koleno na nebi,na zemi i v podsvětí.Amen.
Jméno: miroslava Vloženo: 15.5.2012
Napsal(a): Pane Martine,bratře v Kristu,děkuju Pánu za vaši činnost v oblasti předávání svědectví věřícím,kteří neznají Boží Slovo a tedy vůli Boží.Proto ani nevědí,že pokud chodí za léčiteli,používají kyvadélka ,jogu,a okultní praktiky jsou pod prokletím,neuvěřili,že Ježíš je živý mezi námi a tedy se nezřekli těchto smrt přinášejících praktik.Je nutné zříci se všech těchto zlých věcí,přijat Ježíše jako svého jediného Pána a Boha a volat Ho do každé své situace,nejlépe hned ráno.Předat Mu celý svůj den,vycházení i vcházení.V dalším komentáři vám chci napsat proč je škodlivá joga.
Jméno: alice Vloženo: 7.4.2012
Napsal(a): Všechny zdravím a chci se s vámi podělit o svoji zkušenost. V době svého hledání smyslu života jsem hodně četla všemožnou duchovní literaturu, a setkávala jsem se mnoha lidmi,až jsem z toho měla v hlavě galimatiáš. Tak jsem se obrátila přímo k Bohu o pomoc a hledala odpověď na otázku, jak je to s různými léčiteli, kyvadélky a pod. Asi za tři dny u mě zazvonili jacísi manželé, které jsem viděla poprvé v životě a řekli mi, že mě přišli pozvat na přednášku M.Ševčíka. Dostala jsem tam nejen všechny odpovědi, ale dodnes získávám i díky Boží rodině, kterou jsem tam (po několika dalších zkušenostech)našla. Bylo to v 92.roce. Tak po letech DÍKY Martine!!!
Jméno: marek Vloženo: 5.3.2012
Napsal(a): nadčasová přenáška...
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 9.2.2012
Napsal(a): K dispozici je nyní i novější verze přenášky (proneseno v Jeseníku v roce 2010): Martin Ševčík: Zkušenost bývalého psychotronika (viz související tituly) Srdečně zdraví P. Pavel Zahradníček OMI
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 2.12.2011
Napsal(a): RE: martinsevcik Děkuji. Již píší na vaši mailovou adresu, abychom dohodli podrobnosti realizace. Srdečně zdraví P. Pavel Zahradníček OMI
Jméno: martinsevcik Vloženo: 2.12.2011
Napsal(a): Vzkaz pro: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Mohu Vám poslat odkaz na nahrávky zkušenosti, přednášky a diskuze z loňského listopadu z města Jeseník (veřejná přednáška). Zatím je nemám umístěné veřejně na internetu. Pokud uznáte za vhodné, budu velmi rád, když nahrávky umístíte pro ostatní na Vašem serveru. Kontakt na mne je martin@podfikovnikem.cz. Přeji Vám Boží požehnání.
Jméno: martinsevcik Vloženo: 2.12.2011
Napsal(a): Přeji všem požehnaný den, jmenuji se Martin Ševčík a jsem autorem přednášky. Kamarád mi poslal odkaz na Vaše stránky. Pokud mohu být zde někomu nápomocen, rád pomohu. Letos v létě natočil režisér Martin Benc se mnou celou zkušenost i přednášku na DVD. Objednat můžete na www.psychotronika.net. DVD je nabízeno za výrobní cenu + náklady natáčení. DVD je především určeno lidem pod mocí psychotroniky. Dále křesťanům jako evangelizační pomůcka pro jejich přátele. Kontakt na mne je martin@podfikovnikem.cz. Bůh Vám všem žehnej!
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 25.11.2011
Napsal(a):

RE: Ladislav ( Košice ) Díky. Tady jsou ještě další díly z této nové verze přednášky:

http://www.inriroad.cz/soubory/psychotronika-ocima-bible-martin-sevcik-cast-1

http://www.inriroad.cz/soubory/psychotronika-ocima-bible-martin-sevcik-cast-3

 

Srdečně zdraví P. Pavel Zahradníček OMI
Jméno: Ladislav ( Košice ) Vloženo: 25.11.2011
Napsal(a): Tu je novší "Záznam workshopu Martina Ševčíka v rámci Veletržního setkání mládeže 2010": http://www.inriroad.cz/soubory/psychotronika-ocima-bible-martin-sevcik-cast-2
Jméno: Vloženo: 22.11.2011
Napsal(a): No tak až budete vědět, kde to v Bibli je, tak se dá dál diskutovat :-)
Jméno: Vloženo: 18.11.2011
Napsal(a): No, já bych řekl, že jsou v Bibli místa, která mluví proti zasvěcování někomu jinému než Bohu. Ale nepřišel jsem sem, abych se hádal.
Jméno: Vloženo: 31.10.2011
Napsal(a): Souhlasím s vámi, že to v Bibli není, ale z toho vyvozuji jen to, že to tedy není něco, co by bylo nutné. Na druhé straně se z toho asi nedá vyvodit, že by to muselo být špatné.
Jméno: pafko Vloženo: 30.10.2011
Napsal(a): Ke komentářům zde uvedeným bych jen chtěl přidat, že příspěvek od mirolukco je dobrý, až na ten konec. Opravdu nemůžu souhlasit se zasvěcováním neposkvrněnému srdci Panny Marie. Je to pouze katolický zvyk a v Bibli o tom ani Ježíš, ani apoštolové ani náhodou nemluví. Pokoj Boží přeje Pavel.
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 27.10.2011
Napsal(a): RE: dolinka Dobrý den, jste na té správné stánce. Stačí jen kliknout na jeden ze dvou odkazů v nabídce "Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu" (je o pár řádku výše nad tímto vaším komentářem). Je tam odkaz Psychotronika (dokonce dva, v ruzné kvalitě, ale rozdíl mezi nimi není u mluveného slova podstatný) a na jeden z nich když kliknete levým tlačítkem myši, měl by se začít hned nebo po chvíli soubor přehrávat. (Pravým tlačítkem myši se dá naopak uložit do vašeho vlastního počítače, do MP3 přehrávače, či jinam...). Kdyby uvedený návod z najakého neznámehé důvodu nefungoval (i když by rozhodně měl), je možno přehrát tuto přednášku i v našem Témaboxu. Prostě klikněte zde Martin Ševčík: Psychotronika - přednáška - a už by to mělo běžet (pokud máte na počítači reproduktory :-). Podařilo se to? Se srdečným pozdravem P. Pavel Zahradníček OMI
Jméno: dolinka Vloženo: 27.10.2011
Napsal(a): Dobrý deň,rada by som si vypočula prednášku - Martin Ševčík: Psychotronika, ale neviem, kde by som ju našla. Poradí mi niekto? Ďakujem
Jméno: Jana Vloženo: 31.8.2011
Napsal(a): Je to perfektní přednáška. Chvála Bohu za ni. Budeme ji doporučovat svým známým. Moc děkujeme.
Jméno: Marie Vloženo: 9.2.2011
Napsal(a): Prosím, kde můžete tak to šiřte, hlavně svým přátelům, blízkým, kolegům, kteří jsou zapleteni do okultních praktik - chodí ke kartářům, nechají si věštit budoucnost apod. Je velké množství lidí, různé webové stránky a lidé se tím řítí nevědomky do neštěstí... Pán Bůh zaplať!
Jméno: dominik Vloženo: 5.2.2011
Napsal(a): Je dobře,že tato přednáška odhaluje duchovní pozadí aktivit,které dnes velmi často nabízejí lidem vyřešení jejich problémů,nemocí a přání.
Jméno: Pavla Vloženo: 29.1.2011
Napsal(a): Děkuji za tuto přednášku.
Jméno: Zdislava-Maria Vloženo: 30.11.2010
Napsal(a): Anno, moc děkuji, přesně tak to cítím!
Jméno: Zdislava-Maria Vloženo: 30.11.2010
Napsal(a): Anno, moc děkuji, přesně tak to cítím!
Jméno: Anna Vloženo: 26.10.2010
Napsal(a): Okultismus jsem sama provozovala, tato přednáška je velmi užitečná, polopatě vysvětlená, zvlášť pro ty, kteří mají tendence léčitele apod. bránit i v samotných řadách katolíků!!! Z tohoto důvodu to nevidím jako návod, jak tu někdo uvedl, ale uvědomnění si, co za tím je a s čím - s kým se pracuje...Většina léčitelů a podobných, většinou argumentují, že člověk tomu nerozumí, který je chce od toho odradit nebo s tím nesouhlasí, jenže tady je jeden z nich, který pochopil do hloubky a obrátil se, tedy může svědčit a má to váhu. Okultismem se to všude jen dnes hemží, různé kurzy, bohatá literatura-návody, nechala bych to poslechnout všem těm co se tímto zabývají, málokdo by pak tvrdil, že je to od Boha.
Jméno: Maruška Vloženo: 27.9.2010
Napsal(a): Pavle, musíš si poslechnout celou přednášku, pak určitě pochopíš o čem se mluví... Přesně Tvůj závěr udělal i pan Ševčík.
Jméno: Pavel Vloženo: 15.9.2010
Napsal(a): Když jesm si poslechl z přednášky 20minut tak jsem začal pochybovat, kde jsem to vlastně stáhnul. V další části je sice autorem přečteno několik bilických citátů, ale jeho rady typu :Když jdete k lečiteli musíte si dát pozor jestli to je dobrý léčitel" Jsou docela dost podivné, neboť dobrý léčitel neexistuje. Mám zkušenost s několika lečiteli ze svého ateistického mládí a okusil jsem si kam ta cesta vede, nebe to není. Podle mého názoru, jesltiže věřím Kristu, tak už dalším lidem neříkám aby si ostatní dali pozor při výběru nějakého léčitele. Pavel F.
Jméno: Zdislava.-Maria Vloženo: 11.9.2010
Napsal(a): Už dlouho jsme nic tak pěkného a poučného neslyšela. Moc se mi ta přednáška líbila a nesouhlasím s tím, že by to byl nějaký návod...Však kdo se chce magií či psychotronikou zabývat má literatury až dost. Ale slyšet něco takového z úst někoho, kdo to vše prožil, uměl a přesto dostal sílu to opustit...myslím, že je to oslovení pro všechny i ty , kteří v dobré víře hledají pomoc jinde, než u Boha, třeba jen v homeopatii a podobných "neškodných" metodách... Autorovi moc děkuji!
Jméno: mirolukco@centrum.sk Vloženo: 10.9.2010
Napsal(a): PRAVE SOM SI TO VYPOCUL A VOBEC NESUHLASIM S TYM, ZE TO NEBOLO DOBRE. AUTOR PEKNE VYJADRIL NEBEZPECENSTVO MAGIE, NO TROCHU BOL OPATRNY V TOM, ABY POMENOVAL TOHO, KTO ZA MAGIOU STOJI A TYMI SU ZLY DUCHOVIA A SATAN, KTORY JE ODPORCOM BOHA. JE VELMI DOBRE POZNAT TIETO VECI A ICH ZLE UCINKY ABY SME TAK MOHLI DRUHYCH OD TOHO VAROVAT. A ESTE JEDNA VEC. DNES JE VELMI VELA VSELIAKYCH UZDRAVOVACICH KURZOV. AKO SA V TOM VYZNAT. JEDNODUCHO. TAM, KDE IDE O VELKE PENIAZE, O LAHKE UZDRAVENIE A NEHOVORI SA TAM O POKANI, TAK TO JE JEDNOZNACNE OD ZLEHO. BOH NAM DAVA UTRPENIE AKO MOZNOST ZISKAT SI ZASLUHY. VSAK ANI SVOJHO SYNA NEUSETRIL. ROZUMEJME TOMU, ZE LEN CESTA KRIZA A UTRPENIA VEDIE DO NEBA A DO PEKLA IDE CESTA SIROKA. KEBY DOBRY ANJELI MOHLI ZAVIDIET, TAK BY NAM LUDOM ZAVIDELI DVE VECI A TO UTRPENIE A SVETE PRIJIMANIE. TO SU OBROVSKE HODNOTY PRE ZIVOT VECNY. PRETO SA MODLIME ZA TOHTO AUTORA, ABY SA PLNE OBRATIL K BOHU. A ESTE JEDNA VEC JE POTREBNA PRE DNESNU DOBU. ZASVETIT SA NEPOSKVRNENEMU SRDCU PANNY MARIE, KTORA NAM DA SVETLO TAK POTREBNE PRE DNESNU DOBU. S. MIRO
Jméno: Anna M. Vloženo: 8.9.2010
Napsal(a): vôbec sa mi to nepáčilo. Jedine ten záver, že sa obrátil k Bohu, to bolo veľmi pozitívne. Ale to vysvetľovanie ako funguje prútikárstvo, to sa mi zdalo ako návod ako to robiť. A tiež ma prekvapilo to jeho nadšenie keď o tom hovoril. Obávam sa, že skôr oslovil tých, čo sa chcú venovať prútikárstvu ako tých, čo sa tomu bránia. Mám z toho zmišaný pocit.
Jméno: jindřiška Vloženo: 6.9.2010
Napsal(a): připojuji se,moc pěkný,zajímavý,užitečný...
Jméno: pepe Vloženo: 6.9.2010
Napsal(a): to je dost dobrý poslechňete si tuto přednášku



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.