Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
Pouť do Staré Boleslavi 2010 (arcibiskup Dominik Duka)
Délka: 26 min.
Produkce: Karel Jurnečka (kareljurnecka[zavináč]volny[tečka]cz),
Natočeno:
Přidáno: 29.6.2011
Číslo titulu: 732 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.50 (Počet hodnotících: 2)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - Pouť do Staré Boleslavi 2010 Popis: Pouť do Staré Boleslavi - arcibiskup Dominik Duka - paládium země České - 15.8.2010
Související tituly: žádné související tituly.
Klíčová slova: pouť, biskup Dominik Duka, Stará Boleslav,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=732 - díky!
Pouť do Staré Boleslavi 2010 (26 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Pouť do Staré Boleslavi 2010 87 MB 340 kb/s wmv
Pouť do Staré Boleslavi 2010 37 MB 150 kb/s wmv
Pouť do Staré Boleslavi 2010 407 MB 1600 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 10.7.2011
Napsal(a): RE: Na jedné straně chápu Vaše rozhořčení, zvláště pokud jste byl snad byl činností nějakého "estébáka" vážně poškozen. Na druhé staně, pokud dokonce biskup Dominik Duka, který byl patnáct měsíců (1981-82) vězněn v Plzni na Borech za svou řádovou činnost (asi ho musel někdo udat - pravděpodobně nějaký estébák?) se někoho jiného, kdo je napadán kvůli své údajné spolupráci s STB zastává, má to dost značnou váhu. A já osobně si člověka, který se dokáže druhého zastat, i když ví, že za to nezíská moc bodů, vážím. Proto si také velmi vážím Dominika Duky.
S citátem, který uvádíte, zacházejte raději opatrně. A nezapomeňte i na jiný Ježíšův výrok: Nesuďte, abyste nebyli souzeni... Mt 7,1 nn. Se srdečným pozdravem a s modlitbou za Vás i za ty, kteří Vám snad v minulosti jakkoliv ublížili P. Pavel Zahradníček OMI
P.S. Prosím, už nespamujte komentáře na TV-MIS.cz. Budete-li mít něco k nějakému titulu, jsou vaše komentáře vítány. Pro diskuze na nesouvisející témata si založte někde nějaký svůj blog. Předem díky.
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 9.7.2011
Napsal(a): RE: Pavel Pokud si dobře vzpomínám, šlo o stejný důvod, ze kterého jsem dnes smazal i většinu z devatenácti identických "komentářů", které jste před dvěma dny nakopíroval (vydával jste se přitom za různé lidi) k devatenácti různým titulům na TV-MIS.cz - většina z těch titulů, kam jste komentáře kopíroval, neměla s osobami, které jste v nich napadal, nic společného. Jeden z titulů kam jste vaše komentáře kopíroval byl například Průkopníci Jižního moře... Nešlo tedy o komentáře těchto titulů, ale o komentářový spam. Ten mažeme. Víte, moc nevěřím tomu, že právě vy patříte mezi ty, kteří v minulosti TV-MIS.cz podpořili. Pokud ano, tak Vám za to upřímně děkuji, a to, že ji již nebudete podporovat mě mrzí. Musím však říci: Podproru sice dosti nutně potřebujeme, ne však za každou cenu. Raději budeme riskovat ztrátu podpory některých, než abychom trpěli, že se komentáře na TV-MIS.cz stanou blogem pro ty, kteří chtějí napadat druhé. U titulu tohoto jsem Váš komentář nesmazal, protože zde je snad opravdu trochu k věci (i když vám vůbec nejde o komentování tohoto titulu, ale nakopíroval jste sem to samé, co jinam s cílem napadnou uvedené osoby...) - zde se na něj, jak bude chvíle času, pokusím i odpovědět. Se srdečným pozdravem P. Pavel Zahradníček OMI
Jméno: Pavel Vloženo: 7.7.2011
Napsal(a): Pane Zahradníček, nedávno jsem zde četl v komentářích o spolupracovnících STB v církvi. Ty jména která dotyčný uváděl jsem skutečně našel v seznamech. Ptám se Vás proto, že jte tyto komentáře vymazali, i když nebyly vulgární a pouze sdělovali pravdu. Proč se takle chováte? Jsem zvědav jestli mi odpovíte, nebo můj komentář raději vymažete. Lituji, ale vzhledem k Vašemu chování Vám už nebudu posílat žádné přípěvky.
Jméno: Vloženo: 7.7.2011
Napsal(a): 11:42:10 23.06.2011 K panu arcibiskupu Dukovi se vyjádřil Bob Fliedr. Nazval ho " advokátem církevních estébáků " Podle pana Hradílka Duka spolu s arcibiskupem Graubnerem hájil bývalého sekretáře české biskupské konfrence mons. Simandla spolupracovníka StB a vikáře Josefa Sochu, který v seznamech StB figuroval pod krycím jménem Houslista. Takových expertů v církvi je více např. biskup Lobkowicz František nar. 5.1. 1948 agent StB, vedený v registru pod krycím jménem Plzeňák, registrační číslo 27010 a 701007. Je neomluvitelné, že někteří lidé spolupracovali s režimem, který zavraždil stovky pravověrných katolíků, například kněze P. Jan Bulu a P. Toufara ........... Pro spolupracovníky StB platí Kristova slova : "Běda tomu, který Syna člověka zrazuje. Pro toho by bylo lépe, kdyby se vůbec nenarodil !" Matouš 26-24



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.