Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
Velehradská hymna 2010 (V podání soluňáků)
Délka: 0.8 min.
Produkce: TV-MIS.cz (www.TV-MIS.cz),
Natočeno:
Přidáno: 23.7.2010
Číslo titulu: 623 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.98 (Počet hodnotících: 897)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - Velehradská hymna 2010 Popis:

Soluňáci zpívají hymnu letošní Velehradské pouti.

 

Slova:

Cyrile a Metode, prosíme,

ať se Pánu Bohu ve všem líbíme.

Ať umíme svého Pána poslouchat,

vždyť on nás má rád.


Související tituly: žádné související tituly.
Klíčová slova: Velehrad, pouť, pěší putování, soluňáci,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=623 - díky!
Velehradská hymna 2010 (0.8 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Velehradská hymna 2010 0.7 MB 128 kb/s mp3
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
Jméno: Vloženo: 1.8.2010
Napsal(a): Hymna letošní pouti je moc pěkná a to i přes ne moc kvalitní nahrávku, ale Bohu díky alespoň za to. Jediné, co mi tam moc nesedí je ten smích na konci,to bych klidně vypustila.Radostnost se dá vyjádřit i jinak. D
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 29.7.2010
Napsal(a): Možná by pro mnohé mohl být užitečný odkaz na informace o letošní Národní pěší pouti na Velehrad, ke které se píseň váže. Koná se od 16.8. do 21.8.2010, je v pořadí již desátá a více informací o ní najdete například zde: Národní pěší pouť na Velehrad 2010. Připojte se i vy! Putuje se ze zhruba deseti míst...Srdečně zdraví P. Pavel Zaharadníček OMI
Jméno: Marký Vloženo: 26.7.2010
Napsal(a): Nahrávka se mi moc líbí nejen protože jsem u ni i byla a je lehce zapamatovatelná a má něco do sebe ! Takže hurá na Velehrad :-)
Jméno: peklafr Vloženo: 26.7.2010
Napsal(a): no jo tahle nahrávka je pro úzký kroužek zasvěcenců cca 200 lidí kteří pravidelně putují z Vranova nad Dyjí. Hold kdo nezažil nepochopí :-).
Jméno: František od Kříže Vloženo: 25.7.2010
Napsal(a): Promiňte, ale podle hodnocení mi připadá, že to většina lidí za blbost nepokládá. Ba naopak, mnozí po tom touží. Ale mohu se samozřejmě mílit.
Jméno: Vloženo: 24.7.2010
Napsal(a): A mně se nahrávka líbí - aspoň hymnu budu umět už před pěší poutí na Velehrad - a snad nejen já. MK
Jméno: Vloženo: 24.7.2010
Napsal(a): Na TV MIS se mi vždy líbilo, že tu nejsou vyslovené blbosti jako třeba na youtube, kde jich je spousta. Doufám že se trend na Mis postupně neobrací a že tahle nahrávka je výjimkou.



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.