Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
Audio Max Kašparů: Lidské a rodinné vztahy (Přednáška ve Znojmě - Louce)
Délka: 75 min.
Produkce: TV-MIS.cz (www.TV-MIS.cz),
Natočeno:
Přidáno: 16.2.2010
Číslo titulu: 557 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.34 (Počet hodnotících: 25)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - Max Kašparů: Lidské a rodinné vztahy Popis: Nahrávka z přednášky známého teologa, psychiatra a spisovatele Maxe Kašparů ve Znojmě - Louce 13. 12. 2009.
Související tituly: žádné související tituly.
Klíčová slova: Znojmo, rodina, Max Kašparů, vztahy,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=557 - díky!
Lidské a rodinné vztahy (75 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Lidské a rodinné vztahy 69 MB 128 kb/s mp3
Lidské a rodinné vztahy 35 MB 64 kb/s mp3
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
Jméno: ši-fra Vloženo: 3.11.2010
Napsal(a): Skvělé...! Jen tak dál!!
Jméno: Vojta Vloženo: 11.3.2010
Napsal(a): Doporučuji k poslechu.Prostě super člověk super doktor super přednáška, jak k poučění tak k pobavení.Moc díky!
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 22.2.2010
Napsal(a): RE: Michal - Díky za Vaši zpětnou odezvu - snad bude užitečná pro další, kteří na tento problém mohou narazit. Mě toto řešení nenapadlo - mám WMP 10 a tam jsem nikdy na problém s přehráváním některých mp3 souborů nenarazil. Srdečně zdraví P. Pavel Zahradníček
Jméno: Michal Vloženo: 18.2.2010
Napsal(a): Dobrý den a moc děkuji za Vaši rychlou odpověď a za pomoc s tím že Vám to po stáhnutí přehrát jde. Znova jsem si nyní zkusil soubor uložit a je stejný jak ty předcházející, které jsem zkoušel ukládat asi 4 krát, takže ve velikosti a v neúplnosti souboru to není. Zkusil jsem ale jiný přehrávač a v tom byl problém. Před tím jsem použil Winamp 2.5, který používám na MP3 a soubor s nižší kvalitou šel přehrát bez problémů, s vyší kvalitou nešel a pořád nejde. Nyní jsem soubor ve vyší kvalitě zkusil přehrát v programu Windows Media Player 11.0 a zde to jde zcela bez problémů. Moc děkuji za Vaši pomoc a za Vaši práci. Už mnoho zajímavých a důležitých pořadů a nahrávek jsem z Vašich stránek naposlouchal. Moc děkuji.
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 17.2.2010
Napsal(a): RE: Michal Také já velmi děkuji za Váš zájem o tento titul. Domnívám se, že problém s přehráváním souboru v nejvyšší kvalitě byl v tom, že soubor nebyl stažen celý. Já jsem ho nyní stahnul a jde mi přehrát zcela bez problémů. Překontrolujte, prosím, zda Vámi stažený soubor má skutečně velikost 69,1 MB - pravděpodobně bude jeho velikost menší, což by poukazovalo na to, že se stahování nějak zaseklo a soubor proto nebyl kompletní. Srdečně zdraví P. Pavel Zahradníček
Jméno: Michal Vloženo: 17.2.2010
Napsal(a): Dobrý den. Děkuji za umožnění poslechu této zajímavé přednášky Maxe Kašparů. Měl bych jen upozornění, že soubor ve vyšší kvalitě nejde po uložení spustit. Moc děkuji za Vaši práci a za existenci těchto internetových stránek.



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.