Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
Audio Grammatica: Reptání; Udělejte vše... (dvě přednášky na setkání charismatické obnovy)
Délka: 232 min.
Produkce: sdružení Ageus - Třebíč,
Natočeno:
Přidáno: 31.3.2011
Číslo titulu: 550 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.57 (Počet hodnotících: 14)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - Grammatica: Reptání; Udělejte vše... Popis:

P. Alvaro Grammatica: Reptání; Udělejte vše, co vám řekne... - dvě přednášky na setkání charismatické obnovy Effatha v Třebíči 18.1.1998. Přednáší P. Alvaro Grammatica italsky – překad do češtiny. Nahrávku poskytlo sdružení Ageus Třebíč.

Titul si můžete poslechnout také v našem Témaboxu.


Související tituly: žádné související tituly.
Klíčová slova: Duch Svatý, Třebíč, přednáška, charismatická konference, P. Alvaro Grammatica,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=550 - díky!
P. Alvaro Grammatica: dvě přednášky (232 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
P. Alvaro Grammatica: dvě přednášky 212 MB 128 kb/s mp3
P. Alvaro Grammatica: dvě přednášky 106 MB 64 kb/s mp3
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
Jméno: Vloženo: 26.7.2011
Napsal(a): Jsem moc ráda, že jsem našla tento odkaz a mohla si poslechnout přednášku otce Alvara.Přála bych si, aby tato slova mohla žívě šířit po celé naší republice. Jitka
Jméno: Monika Vloženo: 31.5.2011
Napsal(a): Děkuji Bohu, že jsem mohla poznat i osobně společenství a zažívat s nimi, co je živá víra.. jak je možné žít to, co duše cítí..a potřebuje..i s nimi..děkuji Bohu za všechna znamení, která mi věnoval..a děkuji za každé pozvání, které mohu přijmout k setkání Koinonie. Děkuji všem,a děkuji za OPRAVDOVOST, kterou přináší otec Alvaro.Přeji všem z Koinonie, aby byli přijati - a mohli šířit DUCHA SVATéHO dál do řad věřících.Chvála TOBĚ PANE!
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 11.5.2011
Napsal(a): RE: Frantisek Aktivity Koinonie skutečně stojí (v dobrém) za pozornost. Dovolil jsem si proto udělat Váš odkaz v komentáři klikací, aby bylo snadněžší se s aktivitami Koinonie Jana Křtitele seznámit. Zdraví P. Pavel Zahradníček OMI
Jméno: Frantisek Vloženo: 11.5.2011
Napsal(a): Nevídaná aktivita! Klikněte si na www.koinonia.cz
Jméno: Jan Vloženo: 6.5.2011
Napsal(a): Jen kdyby jsme měli takových služebníků našeho Pána více. Z jeho kázání čiší pořádný závan Ducha svatého.
Jméno: František Vloženo: 12.4.2011
Napsal(a): Výborně! Konečně nějaké oživení v naší církvi.
Jméno: Lenka Vloženo: 10.4.2011
Napsal(a): Poslechal jsem si 9. minutu a 55. sekundu. Je tam něco úplně jiného než "ty vole Ježíš", ale je to pěkné. A pěkný je i zbytek. Možná ma můj vkus místy moc exaltované, jinak pěkné.
Jméno: solipso Vloženo: 8.4.2011
Napsal(a): 9min55sec "Kdo tě pozvedne když si na dně, ty vole! Ježíš!" Omlouvám se, ale tohle je ten nejhnusnější duchovní odpad co jsem měl možnost slyšet. Jestli jsem se někdy styděl za příslušnost ke KC, pak to bylo v konfrontaci s takovýmito lidmi. Šaman a entertainer Alvaro si může zařvat Hallelujah s podobnám letničním magorem na http://www.youtube.com/watch?v=vqfWgxrmO8Y&feature=related . Pokud chce redakce TV-Mis prezentovat tento druh ne(o)katolické spirituality, tak je to její boj, ale normální katolík sem nebude mít důvod chodit.
Jméno: Miri Vloženo: 7.4.2011
Napsal(a): Chtěl bych poděkovat organizátorům za umožnění vystoupení otce Alvara. Také všem ve Fatymu a Tv-mis. Je to pro nás posluchače a diváky velké požehnání, že tento web funguje. Bohu díky!!!



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.