Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
Svatá zem Izrael 2008 (on-line pouť do Svaté země)
1.díl série Svatá zem Izrael 2008 zobraz všechny díly série ¦ následující 2.díl série»
Délka: 440 min.
Produkce: Vojtěch Trčka,
Natočeno:
Přidáno: 6.11.2009
Číslo titulu: 448 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.92 (Počet hodnotících: 147)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - Svatá zem Izrael 2008 Popis: Unikátní dokument je natočen jako virtuální pouť do Svaté země: Nasedněte do letadla, sledujte přibližující se Svatou zemi, putujte s námi, vyslechněte si přednášky o jednotlivých místech, slavte na nich bohoslužbu, prohlédněte si je s námi... Záznam z pouti Olomoucké diecéze trvá víc než 7 hodin. Můžete sledovat po částech, můžete přeskakovat a podívat se na místa, která vás zajímají. Časem přibudou další díly této série, které budou obsahovat několik kompletních záznamů bohoslužeb na hoře Sion, hoře blahoslavenství, Betlémě, Jeruzalémě, v Judské poušti... Poutí provází slovenští kněží. Doporučujeme také Virtuální pouť do Svaté země on-line na adrese svata-zeme.tv-mis.cz.
Související tituly: Betlém, kostel Antonio - mše svatá, Betlém, kostel sv. Kateřiny - mše svatá, Hora blahoslavenství - mše svatá, Hora Sion - mše svatá, Judská poušť - mše svatá, Kána Galilejská - mše svatá,
Klíčová slova: pouť, cestopis, Izrael, Svatá země, slovensky,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=448 - díky!
Svatá zem Izrael DVD 1 (130 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Svatá zem Izrael DVD 1 1467 MB 1600 kb/s wmv
Svatá zem Izrael DVD 1 316 MB 340 kb/s wmv
Svatá zem Izrael DVD 1 135 MB 150 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici
Svatá zem Izrael DVD 2 (136 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Svatá zem Izrael DVD 2 1549 MB 1600 kb/s wmv
Svatá zem Izrael DVD 2 331 MB 340 kb/s wmv
Svatá zem Izrael DVD 2 141 MB 150 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici
Svatá zem Izrael DVD 3 (173 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Svatá zem Izrael DVD 3 1968 MB 1600 kb/s wmv
Svatá zem Izrael DVD 3 422 MB 340 kb/s wmv
Svatá zem Izrael DVD 3 180 MB 150 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 20.9.2011
Napsal(a): RE: comtb Ano. Není to žádný problém. Stačí pouze na požadovaný soubor z nabídky "Přehrávání + ukládání" kliknout pravým tlačítkem myši (levé přímo přehrává) a pak z roletky, která se objeví vybrat přílslušnou možnost - něco jako "uložit soubor jako", nebo "uložit cíl jako". Se srdečným pozdravem P. Pavel Zahradníček OMI
Jméno: comtb Vloženo: 17.9.2011
Napsal(a): Zdravím, jdou tato videa stáhnout?
Jméno: Petr Vloženo: 9.2.2011
Napsal(a): Děkuji, nádherný zážitek...
Jméno: Jarmila Vloženo: 24.11.2010
Napsal(a): Ďakujem za toto spracovanie púte do Svätej zemi.Svätú zem som už raz navštívila a bol to pre mňa úžasný zážitok.Ale toto spracovanie je veľmi,veľmi ....pekné a výstižné.Odporúčam každému ho vidieť čo má záujem spoznať tento zaujímavý kúsok zeme. Tvorcovi tohto dokumentu veľmi ďakujem a želám , aby vytvoril ešte veľa takýchto prekrásnych diel. Bohu vďaka.
Jméno: Miroslav Vloženo: 14.11.2010
Napsal(a): Děkuji vám za to, že jste se podělil o krásné zážitky. Váš skutek je mimořádný. Izrael jsem navštívil a bylo to krásné připomenutí míst kde jsme byli. Doporučuji stáhnout na DVD v nejvyšší kvalitě.
Jméno: Milada B. Vloženo: 18.10.2010
Napsal(a): Děkuji za velice zdařilý dokument, který mi připomenul ty nádherné chvíle které jsem Díky Bohu mohla prožít ve Svaté zemi v roce 2003. Na tuto zemi nelze zapomenout. Shalom Izrael!!
Jméno: Jirka Č. Vloženo: 12.5.2010
Napsal(a): Mimořádně zdařílý dokument. Pán Bůh zaplať všem, co se na jeho výrobě podíleli. Viděli jste také z něj zpracovanou virutální pouť do svaté země svata-zeme.tv-mis.cz - ta teprve stojí za to. Už na to koukám po kouskách po několikáté.
Jméno: Vloženo: 18.12.2009
Napsal(a): To je bomba!!!!!!!!!
Jméno: Marie Vloženo: 11.11.2009
Napsal(a): Chválím, jsem velmi potěšena. Byla jsem na těchto místech v roce 2005, tak se mi oživily krásné vzpomínky. Moc děkuji.
Jméno: Vloženo: 4.11.2009
Napsal(a): Opravdu,už jsem viděl spoustu různých dokumentů ze Svaté země, ale něco takto pojatého tu ještě nebylo.



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.