Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
O Radosti (v době totality i nyní - již řadu desetiletí...)
Délka: 24 min.
Produkce: Studio TELEPACE (www.telepace.cz),
Natočeno:
Přidáno: 3.8.2009
Číslo titulu: 438 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.18 (Počet hodnotících: 36)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - O Radosti Popis: Nikoliv v Americe, ale na Americe - na samotě v Orlických horách - se každé prázdniny již řadu desetiletí koná tábor "Radost". P. František Fráňa zvaný Tišek, P. Martin Holík (kdysi tajně vysvěcení kněží) a řada dalších spolupracovníků ho vedli ještě v době, kdy tím riskovali řadu let vězení. Již asi nikdo přesně nespočítá, kolik "absolventů" tohoto tábora se stalo kněžími, řeholníky, řeholnicemi, ale také dobrými křesťanskými rodiči, politiky...  
Související tituly: žádné související tituly.
Klíčová slova: mládež, dějiny - doba komunismu, P. Martin Holík, P. František Fráňa (Tišek),

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=438 - díky!
O Radosti (24 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
O Radosti 269 MB 1600 kb/s wmv
O Radosti 58 MB 340 kb/s wmv
O Radosti 25 MB 150 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
Jméno: Štěpka Vloženo: 2.9.2010
Napsal(a): Zdravím a moc děkuji za nádherné video o historii Radosti. Škoda, že není ještě delší ... :-) Zdraví a vzpomíná Štěpán Stráník (původně Letohrad)
Jméno: Hampel Vloženo: 2.9.2009
Napsal(a): Tábor Radost je tu stále a doufejme, že stále bude i pro další generace. Neboť je to opravdu Boží dílo :-) Díky
Jméno: Pavel Lukeš alias Oggie alias po americku Din Vloženo: 10.8.2009
Napsal(a): Díky moc Studiu Telepace a TV-Mis za zprostředkování vzpomínky na tábor, který jsem mohl několikrát na vlastní kůži prožít. Rád jsem zase viděl mnohé známé tváře a připoměl si ideály, který tábor Radost nese. Myslím, že dal do značné míry směr tomu, co teď dělám a a jaký jsem. Bohu díky za to! Zdravím tímto o. Tiška, o. Martina, Rolfa a další, pokud sem zavítají :o) Dingo
Jméno: Michal Šebera Vloženo: 5.8.2009
Napsal(a): V roce 2004 jsem se účastnil "2. běhu" a velice rád na těch 14 dní vzpomínám. Setkání s panem proboštem Krátkým, pout do Králík a další krásné zážitky.
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 25.4.2009
Napsal(a): Tábora Radost jsem se čtyřikrát zúčastnil (měl jsem táborovou přezdívku Agro). Při sledování dokumentu jsem zavzpomínal na to, jaké to bylo před téměř třiceti lety... Srdečně zdraví P. Pavel Zahradníček



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.