Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
PEZ (bát se asi nebudete, zamyslet se můžete)
Délka: 21 min.
Produkce: 3KOWS entertajnment (www.krava.net),
Natočeno:
Přidáno: 13.1.2006
Číslo titulu: 42 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 3.72 (Počet hodnotících: 29)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - PEZ Popis: Autor sám o něm říká: "Tak trochu divnej film vo klukách a mateřský lásce." (Scénář, kamera, regie, schmik: Kráva) Možná vás napadne: "Je to drama o mládeži, nebo o nás dospělých a o tom, jak se jim (ne)věnujeme?"
Související tituly: žádné související tituly.
Klíčová slova: úvaha, hraný film, drama,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=42 - díky!
PEZ (21 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
PEZ 53 MB 350 kb/s wmv
PEZ 23 MB 150 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: PEZ 120 MB 790kb/s  avi

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
Jméno: kolemjdoucí Vloženo: 4.9.2011
Napsal(a): tak oni natocili i video "Akvarko" a pripadá mi to jako pokračování videa "PEZ". Všechny ty videa kdysi slo stahnout prímo od autoru na krava.net Tyhle dvě videa se jim povedli a ostatní už nic moc. tak si to najděte .. možna to je i někde na jutube.
Jméno: Vloženo: 31.12.2010
Napsal(a): Děkuji vám otče Pavle za odpověď se, kterou v mnohých případech souhlasím. Jenom bych chtěl dodat, že žijeme v uměle rozběhnutém procesu kažení dětí a národa za účelem snížení údajně přelidněné populace lidstva. Je to podobný podvod vymyšlený stejnými mozky co rozjeli hysterii o globálním oteplování, očkování proti chřipce.Podobná dílka nenabízející řešení ani naději se nepřímo dopouští vlastizrady tím, že umožňují snadnější islamizaci evropy. Mladí lidé by se měli povzbuzovat skrze dobré příklady početných rodin a nikoliv zastrašovat od založení rodiny. Řešení je jedno křesťané musí mít děti hodně dětí více než muslimové jenom tak s nimi budeme moci jednat jako rovní s rovnými a nestaneme se občany druhé kategorie.
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 30.12.2010
Napsal(a): RE: Miloslav Pletánek Pane Pletánek, omlouvám se, nevšiml jsem si, že se ty dva Vaše komentáře lišily. Považoval jsem je za duplicitní vložení téhož. Ještě si dovolím drobnou poznámku: Váš výrok o "vlastizrádnosti" tohoto a podobných filmů pramení spíše z jeho nepochopení. Film myslím (alespoň tak jsem ho pochopil já) není o tom, že nemáme mít děti, ale že je třeba se jim věnovat - vychovávat je. A že nestačí jen postarat se o materiální zabezpečení (maminka ve filmu dle svých vlastních slov "vaří jako blbec") a občas je seřvat. Je prostě jim třeba věnovat čas. Ale máte samozřejmě právo na svou vlastní interpetaci tohoto filmu...Srdečně zdraví P. Pavel Zaharadníček OMI
Jméno: Vloženo: 30.12.2010
Napsal(a): http://miloslavpletanek.blog.cz/1001/vzkaz-30-obcanum-cr
Jméno: Miloslav Pletánek Vloženo: 30.12.2010
Napsal(a): Pavle měl jsi smazat můj příspěvek z 28.12.2010 kde jsem se zapoměl podepsat a ne ten kde jsem ho vložil znovu a podepsaný. Využívám tedy této příležitosti, abych předal tento vzkaz všem, které podobná jak se domnívám vlastizrádná filmová dílka odrazují od založení rodiny. Vzkaz 30% občanům ČR Koho se to netýká nemusí se rozčilovat nehážu všechny lidi do jednoho pytle a vím, že jsou vyjímky, které potvrzují pravidlo. Milovaní také jste měli svatbu v kostele? Odpovídali jste svým "ANO" knězi na otázku v rámci manželského obřadu: "Slibujete, že budete přijímat ochotně děti od Boha?" Tak proč mají křesťané méně dětí než ,měli naši předkové? A Bůh požehnal a řekl jim: "Ploďte a množte se a naplňte zemi". (1Gn 28) Neplatí snad tento Boží příkaz i pro nás křesťany? V době kdy národy Evropy vymírají na blahobyt otevírám toto citlivé téma, které by nemělo být soukromou záležitostí protože: Národ bez dětí je bez budoucnosti. Do roku 2045 má Evropě chybě 129 miliónů lidí. Kdo přijde na jejich místa? Myslíte si, že je to za dlouho a že se toho už nedožijeme? Potom se zamysleme zda máme rádi své již narozené děti a nežijete způsobem po nás potopa. Protože kdo uvažuje způsobem po nás potopa ohrožuje budoucnost našich i vašich dětí a jeho ko
Jméno: o. Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 28.12.2010
Napsal(a): Mě film zaujal - viz důvody v mém komentáři před téměř pěti lety. Nemyslím, že by se 99,99 % populace netýkal. Já sám se s podobnou "počítačovou" výchovou setkávám až příliš často... I když to naštěstí nemívá takové následky jako ve filmu, výsledek bývá přesto dost hrozný. Srdečně zdraví P. Pavel Zaharadníček OMI
Jméno: Vloženo: 28.12.2010
Napsal(a): Možná mnohé v pubertě zmatené děti autorovi poděkují za návod jak na to. Přemýšlím o tom k čemu je tento film dobrý a domnívám se, že se více jak 99,99% populace netýká. Ty, kterým je film určen asi neosloví. Film může zasévat nedůvěru ke každému dítěti na ulici jako k potencionálnímu zabijákovi. Podobně tak činí články zveličující pedofilii kněží, aby lidé v každém knězi viděli úchyla. Je účelem podobných dílek nenabízejících řešení a naději vidět všude zlo a skrytě podprahově odrazovat mladé lidi od založení rodiny za účelem snížení údajně přelidněného světa?
Jméno: Chuan Vloženo: 20.8.2009
Napsal(a): Domnívám se že myšlenkou filmu bylo co nejvíc poukázat na to jací jsou muži dnešní doby. To znamená agresivní, zlí, nedospělí... Bohužel i křesťanství, tak jak v současné době vypadá se na mužích dopustilo spousty křivd. Problém mužů je, že neumějí držet slovo, neumějí být duchovními vůdci, komunikovat s druhým pohlavím a vychovávat děti. Když se ale budou ze všech sil snažit, mohou dosáhnout těch vznešených výšin, že budou ... hodní. Tak si většina z nás představuje vzor zralého křesťanství: Opravdu hodní hoši! Nekouří, nepijí, neklejí - a to z nich dělá "muže". dovolte mi prosím, abych se zeptal mužských čtenářů: snili jste v dětství o tom že až vyrstete, stanete se Hodným hochem? A pokud jde o vás, dámy, byl princ vašich snů úchvatný... nebo prostě hodný? Dle mého soudu není třeba točit filmy o zlých hoších a mužích. Podle mě je mnohem důležitější zaujmout jejich srdce snímkem, který poukazuje na to, že Bůh stvořil muže jako divokého, nebezpečného, neomezeného a volného, prostě podle obrazu svého!
Jméno: Hanča Vloženo: 6.7.2008
Napsal(a): je mi 14 let, celekem se bojím krvavých filmů a hororů, ale všechno, co jsem odsud viděla, nebylo nic oproti tomuto, zvláště proto, že se to nedotýkalo pravdy, naštěstí žiju v trochu jiném prostředí..děkuju autorovi..
Jméno: Radek Š Vloženo: 7.2.2008
Napsal(a): Díval jsem se na něj dvakrát hned po sobě a jenom si víc uvědomuju, jako kněz nutnost práce s dospěláky a ještě před tím hledání cesty k nim. Dík za povzbuzení k tomuto.
Jméno: Jirka Č. Vloženo: 17.12.2007
Napsal(a): Mě ten film připadá jako takové podobenství (přivedené do krajnosti). V té mamince (co ve filmu vůbec není vidět) je možno vidět spousty maminek a tatínků, které vidíme kolem sebe a také kousek sebe a svých výchovných způsobů. To poslední je ještě drsnější než ta scená s nožem nebo srpem...
Jméno: Jirka Č. Vloženo: 17.12.2007
Napsal(a): Jo, a v tom klukovi je možno vidět, co bude z našich dětí, když budeme dál takhle pokračovat!
Jméno: Ondra Vloženo: 24.8.2007
Napsal(a): Ten film mne také velmi zaujal. Je drsným zrcadlem našich rodin a našich dětí a našich rodičů nerodičů. Docela sem si začal fakt vážit svých rodičů, kteří se mi maximálně věnovali. Pošlu ten film i dál.
Jméno: o. Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 26.2.2006
Napsal(a): Film mě opravdu zaujal. To, že se ve filmu matka ani jednou neobjevuje, a jenom se ozývá její křik, mi připadá jako geniálně zkratkovité vyjádření toho, jak se mnozí "věnují" dnes svým dětem. Aniž by si to uvědomovali, jsou v jejich životě přítomni také jen skrze své nadávání (a to ještě mají pocit jak se dětem věnují). A tak jen vaří jako debil (citace z filmu) a křičí, co se nesmí a co dělají děcka "blbě" a ve skutečnosti jsou vlastně rádi, když děcka u písička neruší.... Vzpomínám si na své rodiče, kteří se mě a mé tři bráchy snažili naopak povzbuzovat k něčemu dobrůmu (stálo je to dost času, protože nejdřív museli začít s námi) a jsem jim za to vděčný... Srdečně zdraví P. Pavel Zahradníček



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.