Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
Audio P. Pavel Havlát: Kázání na závěr pěší pouti na Velehrad (v roce 2006)
Délka: 25 min.
Produkce: Oggie studio (oggie[uzenáč]tv-mis.cz),
Natočeno:
Přidáno: 16.7.2008
Číslo titulu: 302 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.67 (Počet hodnotících: 117)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - P. Pavel Havlát: Kázání na závěr pěší pouti na Velehrad Popis: P. Pavel Havlát je kněz radostný, usměvavý, hluboce přesvědčený o Boží dobrotě a moci. A taková jsou i jeho kázání.
Související tituly: žádné související tituly.
Klíčová slova: kněz, Velehrad, pouť, pěší putování, kázání, P. Pavel Havlát,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=302 - díky!
P. Pavel Havlát: Kázání (25 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
P. Pavel Havlát: Kázání 11 MB 64 kb/s mp3
P. Pavel Havlát: Kázání 17 MB 96 kb/s mp3
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 24.5.2012
Napsal(a): RE: konopka.v@seznam.cz Otec Pavel Havlát by měl být k zastižení v Duchovním centrum sv. Františka z Pauly - kontakty jsou zde: http://www.dc-vranov.cz/index.php/kontakty Srdečně zdraví P. Pavel Zahradníček OMI
Jméno: konopka.v@seznam.cz Vloženo: 22.5.2012
Napsal(a): Moc prosím o kontakt na O. Pavla Havláta-naléhavé .Děkuji.Konopka kontakt:konopka.v@seznam.cz
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 9.4.2011
Napsal(a): RE: J. - To skutečně nevím. Jediná zaručená možnost by snad byla poslat to zásilkou "do vlastních rukou". Domnívám se, že v tom případě to dostane buď on, nebo se zásilka vráti Vám. Srdečně zdraví P. Pavel Zahradníček OMI
Jméno: J. Vloženo: 7.4.2011
Napsal(a): Dobrý den, děkuji Vám za poštovní adresu, na které se mohu s p. P. Pavlem Havlátem kontaktovat. Dovolte mi, prosím, ještě násle-dující dotaz: Pokud na Vámi uvedenou adresu zašlu určitý dotaz či prosbu s jeho jménem, mohu se spolehnout, že daný list projde pouze rukama adresáta (p. Havláta). Ptám se proto, že v takovém případě už budu nucen odkrýt svoji identitu a nemám zájem, aby můj dotaz či prosba prošly dalšíma rukama. Děkuji za odpověď a jsem s přátelským pozdravem.
Jméno: ivana ševčíková Vloženo: 21.9.2010
Napsal(a): Díky za tak úžasné kázání.I ten nejtěžší život se promění,když se člověk zaposlouchá do takové pravdy.Lidi pořád něco hledají, upínají se k různým pavědám...Tohle je jednoduchý návod ke změně života..díky bohu za tak úžasného kněze.
Jméno: Pavla Vloženo: 30.5.2010
Napsal(a): Hezký den. Četla jsem komentáře ženy, která používala jako vysvobození z útoku magie modlitbu Tajemství spásy. Na internetu je hodně podob této modlitby, ale liší se. Mohl byste mi, prosím poradit, kde bych našla pravou verzi této modlitby? Cítím se pod útoky magie už rok a půl. Rok se modlím, čtu žalmy a brzy se nechám pokřtít. Děkuju.
Jméno: Honza Kl. Vloženo: 26.1.2010
Napsal(a): Pavel je nádherný člověk. Před 10 lety jsme společně s mou nynější manželkou konvertovali, tehdy jsme žili v Brně a naše první pravidelně navštěvované mše byly tuším ve středu v 7:30 ráno v klášteře klarisek v Soběšicích...jemu patří dík, že to semínko víry, které v nás bylo, zavlažil svou radostí a pomohl v tom prvotním zaklíčení a růstu... Děkujeme Ti Pavle !!! :-) Pán Ti žehnej :-)
Jméno: rudí Vloženo: 24.1.2010
Napsal(a): Fakt nářez doporučuji všem co se chtějí někdy trochu zamyslet vše si urovnat a najít novou sílu :)
Jméno: Julius Vloženo: 6.12.2009
Napsal(a): Velmi poucne a povzbudzujuce
Jméno: pavelD Vloženo: 16.9.2008
Napsal(a): Diky za kázání Pavla Havláta. Poprvé jsem jej slyšel při kázání na primiční mši sv. vysílané na TV-Noe, a už tehdy jsem si říkal, kde se v něm bere ta přirozená láska a radost. Následně jsem jej viděl na TV-Noe ve velice poučném pořadu o exorcismu, kde byl představen jako jediný exorcista v ČR, a tehdy jsem si řekl, hle ono to všecho souvisí, to je předpoklad pro tak náročnou službu. Tento příspěvek to vše jen potvrzuje.



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.