Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
Audio Kardinál Tomáš Špidlík: Evropská kultura (přednáška)
Délka: 80 min.
Produkce: Vysokoškolské katolické hnutí (www.vkhcr.org),
Natočeno:
Přidáno: 4.2.2008
Číslo titulu: 275 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.91 (Počet hodnotících: 593)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - Kardinál Tomáš Špidlík: Evropská kultura Popis: Za hodinu se zde dozvíte víc, než kolik byste vyčetli v knihách za týdny... Kardinál Tomáš Špidlík, SJ velmi působivě shrnuje kořeny evropské kultury, její přednosti, slabosti, perspektivy a přínos slovanských národů k její budoucnosti... Přednáška kardinála Tomáše Špidlíka byla pronesena na půdě Filosofické fakulty Masarykovy univezity v Brně - uspořádána ve spolupráci s Vysokoškolským katolickým hnutím Brno.
Související tituly: žádné související tituly.
Klíčová slova: úvaha, Vysokoškolské katolické hnutí, ekumenismus, kardinál Tomáš Špidlík SJ, přednáška, Evropa, Slované, kultura,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=275 - díky!
Kardinál Tomáš Špidlík: Evropská kultura (80 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Kardinál Tomáš Špidlík: Evropská kultura 73 MB 128 kb/s mp3
Kardinál Tomáš Špidlík: Evropská kultura 27 MB 48 kb/s mp3
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
Jméno: Josef Vloženo: 19.1.2009
Napsal(a): Výborná přednáška. Kardinál Špidlík je vyjímečný člověk. Bohužel náš stát má velice málo takových osobností!
Jméno: otec Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 26.10.2008
Napsal(a): Chvála Kristu, velmi rádi se snažíme poradit těm, kterým něco na TV-MIS.cz nefunguje. Ale proč vám nefunguje TV NOE, to opravdu nejsem schopen zodpovědět. Možná by však bylo možné se zeptat přímo na TV NOE - věřím že rádi poradí. Já mohu nabídnout jen následující velmi všeobecnou prakticky vždy účinkující radu: Otevřít Windows media player (kliknout na "Start", potom na "Všechny programy", pak na "Windows Media Player") a když se spustí tak ho maximalizovat (kliknout na ten největší odélníček vpravo nahoře), potom ověřit verzi (musí být 9, 10 nebo 11 - dělá se to tak že se klikne na horní liště na "Nápověda" a potom "O Windows Media Player..." a tam je to napsáno, o jakou verzi jde). Pokud je verze nižší neže 9 nebo Windows media player není v počítači vůbec, je třeba ho ze stránek www.microsoft.cz nainstalovat. Pokud je verze 9 nebo vyšší a přesto něco nefunguje pak asi nemáte s Windows Media Playerem asociováno přehrávání souborů s příponou .wmv - to se někdy stává po nainstalování dalších multimediálních přehrávačů do počítače. Řešení: spusťte Windows Media Player (najdete ho po kliknutí na tlačítko "Start", pak "Všechny program" a tam už je...), klikněte na "Nástroje" v jeho horní liště, pak na "Možnosti", pak na "Typy souborů" (jsou tam taková ouška) a tam zafajfkujte soubory WMV a dejte "OK". Pokud pro jistotu zafajfkujete úplně vše tak to bude ještě lepší a měla by vám pak jít i TV-NOE... Je to vše popsáno v "Nápovědě" na TV-MIS.cz (viz horní lišta vpravo - i na této straně :-) Srdečně zdraví P. Pavel Zahradníček
Jméno: Hanka Vloženo: 20.10.2008
Napsal(a): Zkoušela jsem Zivé vysílání na TV NOE - minulou nedeli mi to bez problému v notebooku běželo, tuto neděli večer ne - jenom mi to nabízelo ukládání. Že to chce Windows Media Player. Před chvílí jsem ještě zkusila pustit streaming s o. kardinálem Špidlíkem - promluvu. A to najednou šlo a Windows Media Player byl tu. Proč mi to tedy nešlo na TV NOE? Děkuji
Jméno: Runciter Vloženo: 28.9.2008
Napsal(a): Vynikajici prednaska, pokud by to bylo mozne, uvital bych daleko vice podobnych souboru. Kardinal Spidlik je vyjimecna osobnost.
Jméno: Jirka Č. Vloženo: 5.2.2008
Napsal(a): Tak právě tahle si představuji přínosnou přednášku. Je to velké umění dokázat přednášet tak, aby přednáška nebyla jen odvykládané to, co si člověk může někde přečíst, ale aby to byl takový průřez, který pomáhá rychle a přitom do hlobubky se orientovat se ve věcech, na jejichž pochopení by jinak nestačily ani celé dny strávené nad knihami. Moc díky.



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.