Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
XV. světový den mládeže - Řím 2000 (záznam programu českého národního centra)
Délka: 378 min.
Produkce: Sekce pro mládež ČBK (www.signaly.cz, tel. 220181753), Studio TELEPACE (www.telepace.cz),
Natočeno:
Přidáno: 5.4.2007
Číslo titulu: 146 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.20 (Počet hodnotících: 28)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - XV. světový den mládeže - Řím 2000 Popis: Stručný obsah souborů:
1. Večerní modlitba (Popelka nazaretská); slovo na den: "Jsem služebnice Páně..." (Mons. Josef Kajnek); pozdrav poutníkům velvyslance Martina Stropnického; katecheze: "Emanuel - Bůh s námi" (Mons. Jiří Paďour); "Odpustky a jejich význam" (Mons. Jan Graubner); balet "Můj Bože dej mi pít"; "Kristus a Nero" (Pavel Danko-baletní dramatizace)
2. Rozcvička; slovo na den: "Na něj hoďte všechnu svou starost..." (Mons. Vojtěch Cikrle); "O kříži - Kristus se za nás vydal" (Miloslav kardinál Vlk) + svědectví a pantomima; homilie (Mons. Jiří Paďour)
3. Koncert "Incontragiovani" (Don Luca - mezinárodní program v ČNC); slovo na den: "Přijali jste Ducha, který vás učinil Božími dětmi" (Mons. František Lobkowicz)
4. Katecheze: Svatí nového tisíciletí (Mons. Jan Graubner) + scénky dokreslující katechezi; pozdrav poutníkům Mons. Renato Boccardo; homilie (Mons. František Lobkowitz); křížová cesta s ostatky Sv. Kříže (část); homilie (Mons. František Radkovský)
Související tituly: Jubileum mladých 2000, Šťastný Říme!, Jan Graubner: Svatí nového tisíciletí, Emmanuel,
Klíčová slova: mládež, kázání, biskup Vojtěch Cikrle, biskup František Radkovský, volontariát, Sekce pro mládež ČBK, Řím, biskup Jiří Paďour, svědectví, Maria, kardinál Miloslav Vlk, biskup František Lobkowicz, biskup Josef Kajnek, arcibiskup Jan Graubner,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=146 - díky!
Soubor 1 (92 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Soubor 1 96 MB 150 kb/s wmv
Soubor 1 224 MB 340 kb/s wmv
Soubor 1 988 MB 1500 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici
Soubor 2 (99 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Soubor 2 103 MB 150 kb/s wmv
Soubor 2 242 MB 340 kb/s wmv
Soubor 2 1066 MB 1500 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici
Soubor 3 (55 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Soubor 3 57 MB 150 kb/s wmv
Soubor 3 134 MB 340 kb/s wmv
Soubor 3 590 MB 1500 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici
Soubor 4 (132 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Soubor 4 137 MB 150 kb/s wmv
Soubor 4 320 MB 340 kb/s wmv
Soubor 4 1410 MB 1500 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
Jméno: Pterik Vloženo: 10.1.2009
Napsal(a): Super vzpomínky se mi vratily pri sledovani. Dekuji, kdyby toho bylo vice byl bych jeste radeji.
Jméno: o. Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 16.6.2007
Napsal(a): Didymosi, dovolím si odpovědět ti místo Vojty (Vojta ti odpovědět na tvůj dotaz ani nemůže, je to divák...). Nahrávka je uveřejněna kompletní, v tom rozsahu, jak ji vytvořilo Telepace a předalo Sekci pro mládež ČBK a jak jsme ji ze Sekce dostali. Takže to, co v ní není, pravděpodobně už vůbec není... Srdečně zdraví P. Pavel Zahradníček
Jméno: didymos Vloženo: 13.6.2007
Napsal(a): Vojto mám dotaz, jestli v těch materiálech, které jsi tam nedal není náhodou kloboukový tanec? Tančila ho skupina 6 hochů na české lidovky. Tančilo se to v rámci představení Česka pro ostatní poutníky. Díky za odpověď.
Jméno: o. Pavel (koordinátor TV-MIS.cz) Vloženo: 14.4.2007
Napsal(a): Re: Vojta. Vojto, dík za tvůj komentář. Pouvažujeme o nabídnutí i některých katechezí... jako samostatných titulů pro ty, kdo nemají čas procházet vše. I když, jak sám postřehls, "to mezi tím" (modlitby, písně, kratičké vstupy) také má něco do sebe a dokresluje to úžasnou atmosféru, která v Římě byla. Srdečně zdraví P. Pavel Zahradníček
Jméno: vojta Vloženo: 13.4.2007
Napsal(a): je to velmi pěkné, i když hodně dlouhé, takže některé části jsem přeskočil. Nejvíce se mi líbily části s Mons. Cikrlem a Mons. Graubnerem, scénky, ale úplně nejlépe vykreslují atmosféru setkání záběry z davu, písně scholy, modlitby atp.



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.