Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
Audio Volontéři: Mé roznodnutí a Bible (dali rok života práci pro církev - svědectví)
4.díl série CSA Třešť 2003 zobraz všechny díly série ¦ « 0.díl série « ¦ « předcházející 3.díl série ¦ následující 5.díl série»
Délka: 13 min.
Produkce: Sekce pro mládež ČBK (www.signaly.cz, tel. 220181753),
Natočeno:
Přidáno: 22.1.2007
Číslo titulu: 120 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.00 (Počet hodnotících: 1)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - Volontéři: Mé roznodnutí a Bible Popis: Komplet působivých katechezí bikupů (Mons. Jiří Paďour, Mons. Karel Herbst) a navazujících strhujících svědectví (P. Jaroslav Krajl, volontéři - mladí lidé kteří se věnují roční dobrovolné službě ve farnostech, Věra Luxová...). Můžete si poslechnout to, čemu nasluchali animátoři (400 mladých lidí, kteří vedou společensví ve farnostech...) při svém Celostátním setkání animátorů v Třešti v roce 2003.
Související tituly: žádné související tituly.
Klíčová slova: mládež, bible, volontariát, Sekce pro mládež ČBK, svědectví,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=120 - díky!
Volontéři: Mé roznodnutí a Bible (13 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Volontéři: Mé roznodnutí a Bible 5.8 MB 64 kb/s mp3
Volontéři: Mé roznodnutí a Bible 12 MB 128 kb/s mp3
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
žádný komentář ještě nebyl vložen, můžete být první...



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.