Křesťanská internetová televize TV-MIS.cz - jdi na hlavní stranu TV-MIS.cz
Pošli mě, půjdu já (videoklipy - hymna Papežského misijního díla dětí)
Délka: 11 min.
Produkce: ČBK - Papežská misijní díla (www.misijnidila.cz), Studio TELEPACE (www.telepace.cz),
Natočeno:
Přidáno: 30.12.2006
Číslo titulu: 110 (použitelné pro hledání)
Hodnocení: 4.60 (Počet hodnotících: 250)
Hodnoť počtem hvězdiček:
:
nejhorší 1 2 3 4 5 nejlepší   
náhled titulu - Pošli mě, půjdu já Popis: Dva videoklipy hymny Papežského misijního díla dětí: české provedení a původní vidoklip v italštině (s hlasem papeže Jana Pavla II.: "Děti pomáhají dětem...") Více o Papežských misiních dílech na: www.misijnidila.cz.
Související tituly: žádné související tituly.
Klíčová slova: křesťanská hudba, písně, Papežská misijní díla, misie, Jan Pavel II.,

Možnosti přehrání/uložení tohoto titulu
Neodkazujte na jednotlivé soubory (mění se dle zátěže serverů), ale na tuto stranu: www.tv-mis.cz/titul.php?id=110 - díky!
Pošli mě, půjdu já (5.5 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Pošli mě, půjdu já 5.7 MB 150 kb/s wmv
Pošli mě, půjdu já 13 MB 340 kb/s wmv
Pošli mě, půjdu já 59 MB 1500 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici
Eccomi, manda me (5.8 min.)
Přehrávání
+ ukládání:
Eccomi, manda me 6.1 MB 150 kb/s wmv
Eccomi, manda me 14 MB 340 kb/s wmv
Eccomi, manda me 60 MB 1500 kb/s wmv
Přehrávání (streaming): není k dispozici
Ukládání: není k dispozici

Komentáře: Komentáře není možné přidávat
Jméno: Vloženo: 23.9.2012
Napsal(a): Jak již tady bylo zmíněno - flétna je zde moc krásná, mohla bych vás poprosit, kdo noty na flétnu má, zda-li by neposlal dál? Předem moc děkuji :-)) mail: fizgi.g@seznam.cz
Jméno: Lenka Vloženo: 10.4.2011
Napsal(a): Také moc pěkné. Nádherný objev, balzám pro duši.
Jméno: Jozef z Močenku Vloženo: 19.3.2011
Napsal(a): Tešim sa z toho, že naši bratia Češi posielajú svoje deťurence na tekéto nahravky piesni ktoré druhému urobia radosť. Krásne,nádherné...Pošli mě,pujdu já..
Jméno: ♥T*♥E*R♥K*♥A Vloženo: 25.8.2010
Napsal(a): Pěkná..píseń
Jméno: Miroslav Vloženo: 31.8.2009
Napsal(a): Opravdu nádherná písnička dodáva mi energie,adobrou náladu ahoj
Jméno: eliška Vloženo: 14.5.2009
Napsal(a): Mohla bych poprosit o noty na flétnu co tam tak krásně hraje. Zpíváme tuto písničku se shcólou na 1. Svaté přijímání a jedna dívenka to bude hrát na flétnu. tak jestli by to bylo možné tak Pán Bůh zaplať a jestli ne tak také děkuji.
Jméno: marie Vloženo: 14.5.2009
Napsal(a): Mohla bych poprosit o noty na flétnu co tam tak krásně hraje. Zpíváme tuto písničku se shcólou na 1. Svaté přijímání a jedna dívenka to bude hrát na flétnu. tak jestli by to bylo možné tak Pán Bůh zaplať a jestli ne tak také děkuji.
Jméno: Vloženo: 3.4.2009
Napsal(a): pekna piesen
Jméno: Jarka Vloženo: 5.7.2008
Napsal(a): Písničku jsem zahlédla na TV Noe a tehdy mě chytla za srdce. Zpívali jsme ji pak v našem malém sborečku (zpěváci 15-85 let) a myslím, že chytla za srdce všechny. Má v sobě dynamiku vyslání.
Jméno: Jana Vloženo: 25.6.2008
Napsal(a): Tahle píseň je moc nádherná a obraz jí dodává ještě větší kouzlo.
Jméno: marianus Vloženo: 5.5.2008
Napsal(a): Pieseň je úžasná. Videoklip v českej verzii sa mi viac páči - a to jednak po hudobnej stránke, ale tiež čo sa týka réžie. Avšak autentické slová JPII v originále, to je úplne super!
Jméno: ježánek Vloženo: 1.5.2008
Napsal(a): Píseň "Pošli mě půjdu já",mě chytá za srdce.Možná proto,že už na jisté misii pracuji i s ostatním teamem.Přál bych si,aby Pán Bůh a jeho syn Ježíš Kristus povolal všechny ty děti,které zpívají tuto píseň.Žeň je veliká a dělníků málo. Jarda
Jméno: Vloženo: 10.4.2008
Napsal(a): To dokáže skoro každý (placený nebo trial) viz níže zmíněný http://sony-vegas-video.en.softonic.com/
Jméno: Vloženo: 10.4.2008
Napsal(a): Jak to souvisí s hymnou Papežského misijního díla dětí???
Jméno: Siki ( MiraSiegert@seznam.cz) Vloženo: 8.4.2008
Napsal(a): ahoj, prosimvás hledám nějaký lepší program na úpravu videa nebo tvorbu filmu, aby měl více možností, např. zpomalit video, nebo dát kouisek videa do obrázku, atd., prosím odepište, děkuji :)
Jméno: Mirek. Vloženo: 10.3.2008
Napsal(a): Už jsem vypátral, že to umí i Total Video Converter 3.11, který je ke stažení. A snad to není ani Trial (30 dní).
Jméno: Mirek. Vloženo: 8.3.2008
Napsal(a): Poraďte, jak písničku zbavit obrazu pro uložení do hudebního archivu?
Jméno: Vloženo: 8.3.2008
Napsal(a): Mirku, je potřeba použít některý lepší program pro úpravu videa (myslím, že Windows Movie Maker to nedovede). Já používám Vegas, který jde ve zkušební verzi zdarma stahnout na http://sony-vegas-video.en.softonic.com/ zkušební verze bude fungovat myslím jen měsíc, ale na uložení zvuku v mp3 u tohoto klipu ti to bude stačit.
Jméno: Eliska Vloženo: 29.11.2007
Napsal(a): mate to moc pekne byla jsem na tom kongrese deti v brne a souteze tam se mi moc libily
Jméno: patrik Vloženo: 9.11.2007
Napsal(a): tady na té písničce vydíme jak je nám dospělím kolikrát lhostejný osud člověka který potřebuje pomoc.když můžou pomáhat děti,tak mi dospělí bychom měli jít dětem příkladem.nakonec je vydět že pomáhat můžem všichni.modlitbou to jde,ale i jinak.každý podle svých možností.a za to se modleme.amen.
Jméno: Petra z Brna Vloženo: 26.10.2007
Napsal(a): Písnička je fakt úžasná.Přeji všem detem i těm,kdo je vychovávají,aby toto poslání vzali vážně a s Boží pomocí je ve svém životě uskutečnili.
Jméno: Technická sekce TV-MIS.cz Vloženo: 23.8.2007
Napsal(a): Mě to bez problémů funguje. Je třeba mít v pořádku Windows Media Player alespoň verze 9 (verze WMP se dá zjistit, když si ho otevřete - najdete ho v nabídce "Start" a potom "Všechny programy" - a kliknete v nabídce "Nápověda" na horní liště a pak na "O programu na Windows Media Player"). A je potřeba mít asociovaný WMP s formátem WMV - to normálně bývá, ale může se stát, že to nějaký později instalovaný nebo aktualizovaný přehrávač zruší a pak je to třeba znovu navolit v nabídce "Nástoroje" (opět na horní liště WMP) a pak kliknout na "Možnosti..." dále na "Typy souborů" a zatrhnout políčko u "Soubor ve formátu WMV" a kliknout na "OK".
Jméno: Marie Vloženo: 22.8.2007
Napsal(a): Písnička je překrásná - znám ji z televize, ale tady jsem ji neslyšela - bohužel, nevím jaká zrada se stala.
Jméno: Jerry Vloženo: 17.8.2007
Napsal(a): Vaše písnička byla pozbuzením i dospělé, kteří pro nedostak času nejdou ven mezi mládež a nezvěstijí jim evangelium. A oni to tak potřebuji jinak rostou jako dříví v lese bez Boha což mne mrzí jsem nyní nemocný a unavený. A kdo jim pomůže víc než já. AMen. Halelujah.
Jméno: Tomáš Dudík Vloženo: 4.7.2007
Napsal(a): Ta písnička mě nadchla.
Jméno: Jenda Vloženo: 1.6.2007
Napsal(a): Super písnička, budu se modlit za misie



Doporučujeme: Internetový hudební přehrávač JukeBox a Milujte se! - časopis pro novou evangelizaci...

Spřízněné weby: amims.net (provozovatel internetové televize TV-MIS.cz a TV-MIS.com), fatym.com a oblati.cz (členové A.M.I.M.S.), abcd.bezva.info a knihovna.net (texty knih), jenikov.net (zajímavé myšlenky, akce...), spolcs.cz (Společenství čistých srdcí), ps.oblati.cz, prezentace pro dějepis. Spolupracujeme také s portály Evangelizace.cz a Poutní zájezdy (doporučujeme).

Děkujeme za vaše modlitby, za vaši finanční podporu (č. účtu 200 161 714, kód banky 0300, var. symol 111) a za nabídky vašich filmů a audia.

Vysokoškolské katolické hnutí    Stránky pro animátory seniorů    Víra, Církev, Seznamka, Gynekoligická poradna       JukeBox TV-MIS.cz    IN!    Ikonka TV-MIS.cz pro vaše použití!

"Televize Maria Immaculata Mater Spei" (TV-MIS.cz) je provozována sdružením A.M.I.M.S. (Apostolatus Mariae Immaculatae Matris Spei). Obsah tohoto webu je volně šiřitelný, není-li někde stanoveno jinak. Pokud se domníváte, že je zde použito vaše autorské dílo a s jeho šířením nesouhlasíte, dejte nám, prosím, vědět. Zjednáme nápravu.